🇲🇾 Bahasa Melayu

AIA & AIA Public Takaful, AIG Malaysia, Allianz Malaysia, AmAssurance & Kurnia, AmMetLife Insurance & Takaful, Berjaya Sompo Insurance, Etiqa & Etiqa Takaful,

(0.0 / 5 )
0 Reviews


Address: *Capspring Temasik Financial Group Sdn Bhd* Menara Mitraland D-02-05, No 13A, Jalan PJU 5/1, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan

Rating breakdown

5 0%
4 0%
3 0%
2 0%
1 0%

Like Company!


Statistic

4

views this month

Saya memberikan khidmat nasihat Perlindungan kewangan anda secara meyeluruh. Perkhidmatan insurans daripada motor, Life, medical, company , asset business, fire Dan Banyak lagi..boleh dapatkan khidmat Mesra Dari saya insyallah..=)

Read More >

Terdapat berpuluh company insurans yang pesat membangun kerana tahu kepentingan insurans Takaful dpat membantu kita pada masa sukar.

Baik insurans yang diwajibkan seperti insurans kenderaan mahupun insurans yang Tidak diwajibkan seperti Takaful medical card yang mana kedua-duanya sangat penting bagi saya.

Justeru itu, tiada lagi alasan insurans TIPU atau insurans TAK PENTING pada masa kini.Semua orang sudah jelas sekarang ini kerana maklumat dihujung jari anda.

Buatlah pilihan bijak dengannya fikirkan masa depan untuk anak-anak Kita, isteri Dan keluarga tersayang.

Kesedaran masyarakat Malaysia semakin meningkat untuk buat insurans Dalam keadaan sedar atau pun tidak.

Terima kasih kepada iBanding disebabkan idea ini Dan segala penat lelah Dan usha yang tanpa putus membuatkan masyarakat semakin sedar akan kepentingan insurans/Takaful ..Tahniah sy ucapkan.

car insurance renewal

Review Mohamad Alamin bin sakidin now

Customer Reviews for Mohamad Alamin bin sakidin